ZEEUWS BAKEN

Aurore

“We zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en doen vooral dat wat nodig is.”
Bewust van het feit dat het organiseren van zorg anders kan en moet, is Aurore de spil die beleid en inhoud verbindt en samen met deze gedreven zorgaanbieders de zorg om en bij de mensen thuis heen organiseert.

Onder de vlag van Aurore zijn de volgende aanbieders aangesloten voor het leveren van aanvullende zorg aan inwoners van Vlissingen:

Kenmerkend voor ons is, dat wij vanuit vraag en behoefte een passend palet aan hulp in zetten. Dit palet komt tot stand vanuit het vertrekpunt dat gezondheid ook gaat over je welbevinden, eigen regie, veerkracht, participatie, zingeving en het vermogen om aan te passen.

Ons aanbod is kernachtig en duurzaam van aard en borging van onze inzet is een vast onderdeel van het proces. Wij vinden elkaar in een krachtige visie op gezondheid en welbevinden, korte lijnen, wendbaarheid, daadkracht, no nonsens houding en out of the box denken. We zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en doen vooral dat wat nodig is. Schouder aan schouder staan we voor het realiseren van aanvullende zorg, passend, op maat, dichtbij, kleinschalig en vertrouwd.