ZEEUWS BAKEN

Iriz Zorg & Welzijn

Iriz Zorg & Welzijn biedt thuiszorg in o.a. Goes, Walcheren, Reimerswaal en de Zuid-Bevelandse dorpen.

U kunt bij ons terecht voor, wondzorg, thuiszorg bij dementie, longzorg aan huis, huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging, 24 uurs zorg aan huis, terminale zorg aan huis en andere gespecialiseerde begeleiding.

Onze thuiszorg is altijd op maat en aangepast aan uw situatie en wensen.

Samenwerking

Iriz Zorg & Welzijn werkt samen met:

Waar gaat Iriz voor: In samenwerking met de cliënt, zijn omgeving en ketenpartners leveren wij hulp in de huishouding, verzorging, verpleging en begeleiding. Waarbij we effectief en professioneel gebruik maken van elkaars talenten.  

Waar staat Iriz voor: Iriz laat zich bij al haar activiteiten leiden door de specifieke vraag van elke cliënt. De kwaliteit van onze dienstverlening garanderen wij door te werken vanuit een lerende organisatie, waarin deskundige, betrokken en gemotiveerde medewerkers een essentiële rol vervullen.  

Dit doen we vanuit de volgende kernwaarden in onze dienstverlening:  

Respect

De belangrijkste waarde in onze zorg. Onze zorgverleners realiseren zich bij de cliënt te gast te zijn en hebben aandacht voor de gewoonten van de cliënt.  

Oog voor de mens

Deskundige zorg en invoelend vermogen wordt getoond, nu de cliënt zelfstandigheid inlevert en thuiszorg moet aanvaarden en anderzijds dingen op een andere manier moet gaan regelen. 

Behoud van regie

Cliënten moeten zo lang mogelijk onafhankelijk kunnen zijn. Met steun van naasten, de omgeving en Iriz, zal de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn eigen leven voeren. Belevingsgericht; zorgverleners van Iriz, sluiten aan bij de beleving, vragen en behoeften van de cliënt.